Ons project: 's werelds eerste premium wijnglas voor onderweg

Het drinken van heerlijke rode wijn op geweldige plekken kan een van de mooiste dingen in het leven zijn, elke wijnliefhebber weet dat wijn het beste smaakt uit een glas, maar een glas meenemen naar een mooie plek in de buitenlucht kan nogal een gedoe zijn. Dit omdat wijnglazen zeer kwetsbaar zijn.

Een goede wijn uit een plastic beker of stalen beker drinken zal uw wijn doen smaken naar azijn. Daarom zijn wij zo'n 3 jaar geleden begonnen aan de ontwikkeling van het Copain de Vin draagbare wijnglas.

Ons product is het eerste wijnglas waarmee u uw wijn buiten kunt drinken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over glazen die kapot gaan. Waar u ook gaat, Copain de Vin staat voor u klaar.

Stelt u zich eens voor dat u dit chique restaurant gevoel kunt ervaren op een plek die zelfs een beter uitzicht heeft dan een 5 sterren restaurant, dat is waar Copain de Vin voor staat en dat is wat Copain de Vin speciaal maakt.

De ontwikkeling van ons project is in volle gang, en de verwachting is om binnenkort een crowdfunding campagne te lanceren op het Kickstarter platform. 

Wilt u meer informatie? Op onze site die toegewijd is aan ons portable wijnglas kunt u alles vinden omtrent dit nieuwe product. Als u zich inschrijft op www.copaindevin.com krijgt u $20 korting bij de lancering.