Bij Copain de Vin begrijpen we de unieke behoeften van het zakelijke segment en bieden we een uitgebreide selectie van prachtige wijnaccessoires, wijninterieur en geschenken.

Onze passie voor wijn en vakmanschap komt tot uiting in elk detail van ons assortiment. Of het nu gaat om elegante wijnrekken, verfijnde decanteerkaraffen, of op maat gemaakte relatiegeschenken, wij streven ernaar om de beste kwaliteit en het mooiste design te leveren. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om een vleugje verfijning en stijl toe te voegen aan uw zakelijke omgeving.

Bij Copain de Vin begrijpen we ook dat elk zakelijk project uniek is. We bieden daarom op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke wensen te voldoen. Ons team van experts staat klaar om met u samen te werken, advies te geven en uw visie tot leven te brengen.

Hieronder staan een paar voorbeelden van onze B2B-mogelijkheden en hoe we kunnen bijdragen aan het succes van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar een mooie wijnwand voor in uw restaurant, gepersonaliseerde relatiegeschenken voor uw klanten of het creëren van een unieke wijnervaring in uw winkel, Copain de Vin staat voor u klaar.

Direct contact opnemen? Via deze link kunt u ons gemakkelijk bereiken, we streven ernaar om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.

Karaffen met speciale wenskaart

Het is mogelijk om uw eigen bericht af te drukken op een kaart en bij te voegen aan de karaf.

Gravering in Karaf

Uw merknaam kan worden ingegraveerd aan de onderkant van onze karaffen.

Gravering kurkentrekker & Wijnkoeler

Uw eigen merknaam op de doos, kurkentrekker of wijnkoeler? Geen probleem, wij kunnen vrijwel ieder product samenstellen volgens uw wensen.