Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Eenvoudig Retourneren bij Copain de Vin

Bij Copain de Vin streven we naar de tevredenheid van onze klanten. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop en deze wilt retourneren, maken we dit proces graag zo eenvoudig mogelijk voor u.

Hoe werkt het?

Ga naar onze retourpagina door te klikken op de volgende link:

www.copain-de-vin.montareturns.com 


Volg de eenvoudige stappen om uw retourzending aan te melden.
Verzend het pakje terug naar ons volgens de instructies die u ontvangt na het aanmelden van uw retour.


Zodra we uw retourzending hebben ontvangen en verwerkt, zullen we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugstorten op uw rekening.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het retourneren? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om u te assisteren!

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@copaindevin.nl. U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele kosten die gemaakt moeten worden in geval van retournering van uw product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven, wat nu?

Mocht u een verkeerd adres hebben doorgegeven, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Mocht het nog mogelijk zijn zullen wij het foutieve adres corrigeren.