Een taak, een missie


Wij als team weten als de beste dat wijn beter smaakt wanneer de setting ideaal is. Wijn is namelijk meer dan smaak, wijn is een ervaring. De wijn komt meer tot zijn recht als het op de juiste manier wordt ingeschonken en gedronken. Niet alleen in een restaurant, maar ook bij u thuis. Onze producten geven een nieuwe dimensie aan de wijn, zodat de wijn optimaal tot zijn recht komt. Het doel van Copain de Vin is om de beste wijnervaring bij u thuis te creëren. Daarnaast geven wij al jaren standaard een fles wijn cadeau. Copain de Vin biedt vernieuwing in de wijngeschenken. Onze missie is om wijncadeaus origineel te maken en ervoor te zorgen dat wijncadeaus langer meegaan dan slechts één avond. 

De droom


Wijnmakers zijn artiesten die een kunstwerk assembleren. Ook de wijnfles is een prachtig pronkstuk met veel detailwerk. Een wijnmuur is dan ook een droom kunstwerk van veel wijnliefhebbers. Een wijnmuur geeft u de mogelijkheid om wijnen van bijzondere momenten een speciaal plekje te geven. Dit maakt dat elke wijnwand persoonlijk wordt en dat elke fles op de muur u terug brengt naar die speciale herinnering.

Wij bij Copain de Vin willen deze droom voor iedere wijnliefhebber uit laten komen. Een volle muur met favoriete wijnflessen die u in gedachte terug zal brengen naar dat heerlijke gevoel, een vreugde waar geen enkel kunstwerk tegenop kan. 

  Waarom Copain de Vin?

  Bij Copain de Vin staat kwaliteit en service voorop. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het hele assortiment toegankelijk is voor iedereen, daarom biedt Copain de Vin alle producten tegen de scherpste prijzen aan, zodat de beste wijnervaring bij u thuis niet veel geld hoeft te kosten.

  • Hoge kwaliteit producten tegen lage prijzen 
  • Wij denken graag met u mee en ons klantenservice team staat altijd voor u klaar
  • Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u altijd uw producten ruilen of retourneren zonder opgaaf van reden. Wij storten dan het geld terug op uw rekening
  • Veilig online betalen met Ideal, Creditcard, Paypal en Klarna